Στη ΣΙΔΑΛΟΥΜΙΝ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κομμάτι της υποστήριξης των πελατών μας από την αρχή της συνεργασίας αλλά και μετά το πέρας αυτής.

Για το λόγο αυτό σας προσφέρουμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε για τις κατασκευές και τα κουφώματα αλουμινίου:

  • Το αλουμίνιο σήμερα αποτελεί την ιδανική λύση για εφαρμογές σε κουφώματα οικοδομών, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο. Χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερα μεγάλη ανθεκτικότητα στη διάρκεια του χρόνου καθώς και στη χρήση του.
  • Δεν απαιτείται ιδιαίτερη συντήρηση πέραν του απλού καθαρισμού. Καλό είναι να αποφεύγονται τα σκληρά σφουγγάρια και τα σύρματα καθώς και τα έντονα καθαριστικά υγρά, ένα απλό βρεγμένο πανί αρκεί.
  • Με τα κουφώματα αλουμινίου επιτυγχάνεται η μείωση της απώλειας θερμότητας από το χώρο σας με αποτέλεσμα τη διατήρηση της εσωτερικής ζεστασιάς κατά τους χειμερινούς μήνες και της δροσιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν ισχυρή ηχομόνωση και ελαχιστοποιούν το φαινόμενο της υγροποίησης.
  • Ταινία γνησιότητας είναι απαραίτητη σε όλα τα κουφώματα που τοποθετείτε στο χώρο σας. Προσοχή να ζητάτε πάντα στα παραστατικά να αναφέρεται η συγκεκριμένη σειρά αλουμινίων που έχετε τοποθετήσει στο σπίτι σας.
  • Συγκεκριμένες αντιδιαρρηκτικές σειρές αλουμινίου είναι διαθέσιμες και εγγυώνται την απόλυτη ασφάλειά σας. Τα συγκεκριμένα κουφώματα αλουμινίου υποβάλλονται σε μία σειρά δοκιμασιών για να διαπιστωθεί η αντίστασή τους σε πιθανή απόπειρα διάρρηξης.